پاسخ شبهه در چندسال اخیر روند توسعه کشورها به برکت گسترش فناوری سرعت بالایی پیدا کرده و رقابت جهانی افزایشیافته است. آن چیزی که بسیاری از برنامهنویسان و سیاستگذاران ملی و صنعتی به آن توجه کردهاند، تسهیل ورود فناوری به کشور، جذب سرمایه و الحاق به زنجیرههای ارزش جهانی است.
در چندسال اخیر روند توسعه کشورها به برکت گسترش فناوری سرعت بالایی پیدا کرده و رقابت جهانی افزایشیافته است. آن چیزی که بسیاری از برنامهنویسان و سیاستگذاران ملی و صنعتی به آن توجه کردهاند، تسهیل ورود فناوری به کشور، جذب سرمایه و الحاق به زنجیرههای ارزش جهانی است.
نقطهعطف صنعتی شدن در چین در سال 1992 بود. از این سال دولت سیاست جدید توسعه صنایع سرمایهبر ازجمله فولاد، ماشینآلات و تجهیزات حملونقل را در اولویت سیاست صنعتی خود قرار داد و سهم این صنایع در ارزشافزوده صنعتی بهسرعت افزایش یافت.
یکی از بهترین راهبردها برای علاج مشکلات اقتصادی کشور و رونقبخشی به صنعت، گذار از اقتصاد نفتی به اقتصاد دانشبنیان است. این امر نیازمند سه شرط اساسی است: مطلوبیت اقتصادی، امکانپذیری سیاسی و پذیرش اجتماعی.
مدیریت اقتصاد کلان اگرچه لازم است اما بهتنهایی نمیتواند موجب رشد پرسرعت صنعتی بر مبنای اقتصاد دانشبنیان را فراهم کند. تحقق دو شرط بعدی، براساس تعریف نیازمند مطالعات عمیق بافت و ترکیب سیاسی اجتماعی خاص هر جامعه است، با این هدف که شرایط تحولات نهادی و تغییرات سیاستی مطلوب شناسایی شوند.
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.