پاسخ شبهه سریالهای پلیسی معمایی سیما نزدیک به دو دهه است که در چرخهای تکراری و شبیه به هم گرفتار آمده و هیچ پیشرفتی را شاهد نیستیم. نتیجه این عقبماندگی در ایستایی فرم و اجرا قطعاً دلزدگی مخاطب را به دنبال دارد.
سریالهای پلیسی معمایی سیما نزدیک به دو دهه است که در چرخهای تکراری و شبیه به هم گرفتار آمده و هیچ پیشرفتی را شاهد نیستیم. نتیجه این عقبماندگی در ایستایی فرم و اجرا قطعاً دلزدگی مخاطب را به دنبال دارد.
سریال «شهباز» آخرین نسخه از میان مجموعههایی است که در سالهای اخیر در ژانر جاسوسی-معمایی ساخته شده و داستانی جالب و متفاوت از سریالهای دیگر داردبا این حال دارای ضعفهایی نیز هست که به علت پرمخاطب بودن نمیتوان از آن به سادگی عبور کرد
برای مثال سریال مفاهیم ارزشی آن است که دست کم در این مجموعه انتظار میرفت رعایت شود؛ ما نمیبینیم کسی نماز بخواند و آنقدر سبک زندگی شخصیتها در «شهباز» غیرایرانی است که احساس میشود این مجموعه هم کپی شده از اثری هالیوودی باشد
این سبک از سریالسازی که سنخیتی با فرهنگ ما ندارد و فقط قرار است ما را سرگرم کند ذائقه جامعه ما را به کلی دگرگون میکند. راستی اینهمه اصرار بر حذف ارزشهای دینی در سریالهای تلویزیونی برای چیست؟
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.