پاسخ شبهه واکسن با چاشنی FATF
1 بسیاری از مسئولان دولت حسن روحانی در حالی تلاش داشتند تا عدم توفیق در واردات واکسن کرونا به کشور را به FATF و مساله تحریم گره بزنند که با روی کار آمدن دولت رئیسی در طی چند ماه اخیر، قریب به 140 میلیون دوز واکسن کرونا وارد کشور شد.
2 علیرغم اینکه در زمان دولت قبل هم تلاشهایی برای واردات واکسن کرونا صورت گرفته بود و قراردادهایی هم منعقد گردید، اما سؤال این است که آیا از تمام ظرفیتها و تلاشها برای تأمین واکسن استفادهشده بود؟
3 درحالیکه رهبر انقلاب در همان ابتدا هم بر اهمیت تأمین واکسن کرونا تأکید داشتند و علیرغم مخالفت منطقی با واردات واکسن از آمریکا، انگلیس به استناد تجربیات گذشته و بدقولیها و خباثتهای این کشورها از جمله جنایت ارسال خونهای آلوده به ایران، بر بلامانع بودن واردات واکسنهای مطمئن از سایر کشورها تأکید کرده بودند
4 اما همان طیف تحریفکننده غربگرای دولت نیز، بهدروغ فضا را طوری ترسیم کردند که گویا میلیونها دوز از واکسنهای آمریکایی هماکنون پشت مرزهای کشور آماده ورود به ایران هستند
5 از طرفی، گویا موضوع واردات واکسن محمل خوبی برای جولان عدهای از غربگرایان ایجاد کرده بود تا بتوانند سیاست مطلوب خود را برای تسلیم ایران در برابر زیادهخواهیهای غربیها به اجرا بگذارند. میشه حذف بشه
6 اما باگذشت ماهها از آن فضاسازی انجامشده برای پیشبرد هدف تحمیل قرارداد استعماری FATF و افزایش پرحجم و چشمگیر واردات واکسن از کشورهای مختلف نشان داد که گروگان گرفتن واردات واکسن جز باهدف پوشاندن کمکاری دولت غربگرا و تحمیل اراده غرب برای پیوستن کشور به FATF نبوده است.
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.