پاسخ شبهه نظریه رفتار قدرت مدار جوزف نای
جوزف نای؛ نظریه پرداز آمریکایی در حوزه روابط بین المللی در کتاب آینده قدرت از مفهومی تحت عنوان «رفتار قدرت مدار» استفاده می کند.
به نظر او، زمانی یک کشور می تواند در عرصه بین الملل به خواسته خود برسد، که تعاملش بر اساس قدرت تنظيم شود نه ضعف.
برای مثال، عربستان سعودی، تنها زمانی مجبور شد که شهدای منا را به ایران تحویل دهد که با موضع و پاسخ سرسختانه و دندان شکن رهبری روبرو شده بود.
غربی ها، زمانی خواهان مذاکره مجدد برای احیای برجام شده اند که ایران، در پاسخ به بدعهدی های کشورهای غربی، تعهدات خود را تعلیق کرده بود.
تلاش امروز آمریکا و اتحادیه ی اروپا برای مذاکره مستقیم، نتیجه رفتار قدرتمدار ایران است که دقیقا برخلاف اقدامات منفعلانه ی دولت روحانیست که مسبب شکل گیری اجماع عمومی و تروریسم اقتصادی علیه منافع ملی شده بود.
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.