پاسخ شبهه پس از واردات گسترده واکسن در دولت رئیسی با وجود آن که اصلاح طلبان نپیوستن به کنوانسیونهای FATF را مانع آن می دانستند، پیوستن رسمی ایران به سازمان شانگهای یک بار دیگر غلط بودن ادعاهای رسانه های اعتدال اصلاحات را ثابت کرد.
اگرچه دولت حسن روحانی پایان یافته است، امّا رسانه های حامی اصلاحات ـ اعتدال همچنان درپی اثبات گزاره هایی هستندکه دولت روحانی 8 سال عمر خود و ملت ایران را پای آن صرف کرد و موفق به اثبات آن ها هم نشد.
FATF آخرین موردی است که رسانه های اصلاحات ـ اعتدال سعی دارند آن را حلّال مشکلات کشور نشان دهند. این تلاش در حالی است که دولت مطلوب این رسانه ها دیگر در رأس امور قرار ندارد و چندماهی است که دولت سیّد ابراهیم رئیسی زمام امور را در دست گرفته است و فرمان اداره کشور را از نگاه به غرب، به تکیه به داخل و تقویت همکاری با همسایگان و کشورهای شرقی چرخانده است. همه این ها البته باعث نمی شود تا این رسانه از تلاش برای گره زدن مشکلات کشور به موضوعاتی چون FATF دست بردارند.
حتی ماجرای برجام باعث نشد تا این رسانه ها درس عبرت بگیرند و حل مشکلات کشور را به موضوعات بین المللی گره نزنند. انتخابات آمریکا و روی کارآمدن جو بایدن را نیز باید به این لیست افزود؛ موردی که رسانه های اصلاح طلب برای آن جشن گرفتند و پیروزی بایدن را به منزله احیاشدن برجام و درنتیجه بازشدن گره مشکلات اقتصادی کشور می دانستند. موضوعی که خیلی زود مشخص شد سرابی بیش نبوده است.
امروز و در حالی که این رسانه ها در حال تلاش برای معتبر نشان دادن نقش FATF در اقتصاد کشور هستند، اتفاقاتی در راستای بطلان ادعاهای آن ها رخ می دهد.
پس از واردات گسترده واکسن در دولت رئیسی که اصلاح طلبان، عدم الحاق به کنوانسیونهای FATF ـ گروه ویژه اقدام مالی ـ را مانع ورود واکسن به کشور می دانستند، پیوستن رسمی ایران به پیمان شانگهای یکبار دیگر غلط بودن ادعاهای رسانه های اعتدال اصلاحات را ثابت کرد.
روزنامه آرمان، روز سهشنبه و در آستانه سفر رئیسی به تاجیکستان درباره احتمال پیوستن ایران به سازمان همکاریهای شانگهای می نویسد:
«بسیاری از کشورها مانند چین، تایوان، تایلند و بسیاری دیگر از کشورها در کنار اینکه عضو شانگهای هستند از متحدان اصلی تجاری آمریکا هم به شمار میروند و نمیخواهند که به خاطر تجارت با ایران بعدا تحت تاثیر فشارهای آمریکا قرار بگیرند ... به نظر نمیرسد راه سادهای فراروی ایران برای پیوستن به شانگهای باشد».
خبرگزاری اصلاح طلب ایلنا، روز ۲۱ شهریور با تأکید بر اینکه بسیاری از کشورها ریسک تجارت با ایران را نمی پذیرند، می نویسد: «راه ساده ای برای پیوستن به پیمان شانگهای نداریم».
اعتماد، دیگر روزنامه اصلاح طلب نیز یک روز قبل از سفر رئیسی، تحریم ها را مانع پیوستن ایران به پیمان شانگهای می داند.
روزنامه تعادل همزمان با سفر رئیسی به تاجیکستان برای حضور در اجلاس شانگهای، پیوستن ایران به سازمان همکاریهای شانگهای را در گرو حل مشکل تحریم و پذیرش برنامههای FATF می داند.
جالب تر اینکه درست در ساعاتی که اجلاس شانگهای در جریان بود و ساعاتی بیش تا انتشار خبر عضویت ایران در پیمان شانگهای نمانده بود، پایگاه اطلاعرسانی انتخاب به عنوان پایگاه حامی دولت روحانی در مصاحبه ای با حشمت الله فلاحت پیشه نماینده سابق نزدیک به دولت تدبیر و امید می نویسد: «کشورهای عضو شانگهای حاضر نیستند خود را درگیر مسایل ایران ازجمله در بحث برجام و FATF کنند... ایران برای پیوستن به این سازمان باید تنش زدایی در روابط خارجی را پیش بگیرد».
در هر صورت روی کار آمدن دولت سیّد ابراهیم رئیسی، هر روز جلوه جدیدی از بطلان ادعاهای رسانه های حامی دولت تدبیر و امید، رو می کند؛ دیروز واکسن، امروز شانگهای. باید دید آیا این رسانه ها از چنین روندی عبرت خواهند گرفت یا خیر.
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.