پاسخ شبهه انتشار خبر پیشبینی دلار 284 هزارتومانی در شبکههای اجتماعی توجه بسیاری از کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرده است. این خبر که در روزهای گذشته منتشر شد در صدر توجه کاربران فضای مجازی قرارگرفته بود و واکنش مسئولان سازمان برنامهوبودجه را به همراه داشت
مسئولان این سازمان با انتشار اطلاعیه ای عنوان کردند: جدولی که در شبکههای اجتماعی منتشرشده، تهیه آن مربوط به دولت قبل (دوازدهم) میباشد و این جدول حاوی پیشبینیهای فردی بوده و بههیچعنوان نظر رسمی سازمان برنامهوبودجه نمیباشد و برنامهها و رویکردهای دولت سیزدهم در بخش اقتصادی تغییرات بنیادی داشته که نمونه آن را میتوان در بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۱ بهوضوح مشاهده کرد.
همچنین در اطلاعیه ی این سازمان آمده است : جدول منتشر شده در فضای مجازی برای اطلاع و آگاهی از نظرات کارشناسی درون سازمانی تهیه شده و قابلیت استناد ندارد و مورد تأیید سازمان برنامه نیست.
این سازمان یادآور شده است: پیشبینی میشود با اجرای این تغییرات، کسری بودجه جبران و رشد اقتصادی قابلتوجهی در کشور ایجاد شود.
گفتنی است علیرغم اینکه اقتصاد ایران بهویژه طی یک دهه اخیر سالهای پرفرازونشیب زیادی را تجربه کرده است و سالها درگیر تحریم بوده. به علت برخورداری از جایگاه ژئوپلیتیک، ژئواستراتژیک و اندازه تولید ناخالص داخلی همواره بین کشورهای برتر جهان قرار داشته است.
براساس پیش بینی های موسسه ی پرایس ها واتر هاوس کوپر ایران تا سال 2030 در جایگاه 16 اقتصادی دنیا قرار خواهد گرفت و تا سال 2050 نیز از نظر اقتصادی از کشورهایی همچون کره جنوبی، فیلیپین، ویتنام، ایتالیا، کانادا و حتی اسپانیا پیشی خواهد گرفت
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.