پاسخ شبهه با جدیتر شدن احتمال انتصاب علی رستمی به مدیرعاملی شستا، یک کانال تلگرامی گمنام با انتشار فیشهای مخدوش حقوق وی از دو شرکت مس و خاک چینی، مدعی حقوق ماهانه ۹۲ میلیونی رستمی شد.
به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری فارس، طی روزهای گذشته و با جدیتر شدن احتمال انتصاب علی رستمی به مدیرعاملی شستا، یک کانال تلگرامی گمنام با انتشار فیشهای مخدوش حقوق وی از دو شرکت مس و خاک چینی، مدعی حقوق ماهانه ۹۲ میلیونی رستمی شد.
پورمهدی مدیر امور مالی شرکت خاک چینی در گفتگو با رجانیوز ضمن رد دریافت حقوق از سوی دو شرکت صنایع مس و خاک چینی توسط رستمی، توضیحاتی را در این خصوص ارائه داد.
ادعای کذب یک کانال تلگرامی درباره فیش حقوقی نجومی علی رستمی از دو شرکت صنایع مس و خاک چینی
وی با اعلام اینکه رستمی با پذیرش مدیرعاملی شرکت خاک چینی، حقوق کمتری نسبت به فیش حقوقی اصلی خود دریافت میکرده گفت: از آنجا که آقای رستمی در استخدام شرکت صنایع مس بوده و از آنجا برای مدیرعاملی خاک چینی مامور شده، حقوق وی توسط شرکت صنایع مس واریز شده و طی یک سند مالی از سوی شرکت خاک چینی به صنایع مس بازمیگشته و همین موضوع دستمایه یک تخریب غیرکارشناسی قرار گرفته است.
پورمهدی درباره ادعای دریافت دو حقوق از هر دو شرکت صنایع مس و خاک چینی گفت: این کانال تلگرامی سند مالی جابجایی پول میان شرکت صنایع مس و خاک چینی را نیز به عنوان حقوق آقای رستمی منتشر کرده که نشان از بیاطلاعی منتشرکنندگان از بدیهیات حسابداری و رویههای اداری در شرکتهای دولتی است.
مدیر امور مالی شرکت خاک چینی ادامه داد: حقوق آقای رستمی در شرکت صنایع مس چیزی در حدود ۳۳ میلیون تومان بوده که با انتقال ایشان به شرکت خاک چینی، اعلام میشود که مجاز به دریافت رقم حقوقی برابر با مدیرعامل قبل از خودشان هستند. این رقم چیزی در حدود ۳۵ میلیون تومان بود و آقای رستمی از سوی شستا مجاز به دریافت این مقدار حقوق بود. با این حال آقای رستمی به جهت رعایت عدالت اداری و کم کردن فاصله حقوق مدیرعامل با کارکنان، حقوق خود را ۲۵ میلیون تومان در ماه تعیین کرد و ماهانه مابهالتفاوت این مبلغ را به شرکت خاک چینی بازمیگرداند. اسناد واریزیهای ایشان در شش ماه اخیر موجود است و به جهت احترام به افکار عمومی در اختیار رسانهها قرار میگیرد.
تصاویر فیشهای واریزی مابهالتفاوت حقوق علی رستمی به حساب شرکت خاک چینی را در ادامه میبینید:
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.