پاسخ شبهه سرنوشت «قیمت دارو» با حذف ارز ترجیحی
با تصویب نهایی طرح حذف ارز ترجیحی نگرانی ها از افزایش قیمت کالاهای حیاتی از جمله دارو و تجهیزات پزشکی بالا رفته، آنسوی ماجرا دولتی ها از کنترل قیمت دارو و کالاهای اساسی سخن می گویند.
مسئولان دولتی معتقدند این شیوه تخصیص ارز اثربخش نبوده، چرا که قیمت کالاهای مشمول ارز ترجیحی پا به پای سایر کالاها افزایش یافته و این رانت به جیب واردکنندگان رفته و به مردم نرسیده است.
8 میلیارد دلار ارز در سال 1400 برای واردات کالاهای اساسی اختصاص یافت که دولت روحانی در همان 6 ماه نخست همه را مصرف کرد و باعث شد تا قاچاق معکوس دارو به 700 میلیون دلار برسد.
مدافعان حذف ارز ترجیحی می گویند؛ ارز حذف شده باید به صورت یارانه مستقیم به مردم داده شود یا در مواردی مانند دارو، دولت از طریق بیمهها افزایش قیمتها را برای مردم جبران کند.
سایر کسانی که به این مساله پاسخ داده اند
03 نفر در این خصوص هم اندیشی کرده اند
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی دستگاه ها مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است..
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.